En näe perus ero tšekin ja myös ainutlaatuinen ravintoloita

Testi MF dnes, validoitu, että jotkut kiinalaiset ravintolat todella ovat terveys skorpioni. Mietimme, mitä kertoa tärkeimmät suuhygienisti tšekin tasavallan, Michael Vit. ”Ilmoitan, en tahdo ärsyttää sinua. En ole siitä, että näitä ehtoja ei, löydämme samoin”, hän väitti, kun me antaa ulos ongelmia joissakin liiketoimintaa. Likaa, sotkua, kylmä ruoka kyseenalainen huippulaatua … ”Ja myös paljon eksoottisia ravintoloita tavata: ylitys, huono, kiinalainen hoito innovaatio liha – ensimmäinen on pre-keitetty, sitten varastoidaan, lopulta ices, sekä myöhemmin uudelleen leikattu termisesti, olisi osmažením öljy. Tällaiset menettelyt ovat tutkimatta.”

Miksi suuhygienistit kestää?

MIKSI SUUHYGIENISTIT KESTÄÄMinä tarkoituksena on selittää teille, mitä on meidän kokemus: terveys tutkijan tulee löytää puutteita, se varmasti antaa omistajat rangaistus sekä tilaukset hygieeninen päivä … He eivät ole, että he eivät maksa, he varmasti tehdä täydellinen puhdistus koko hanke-Ja myös 4 päivää, se on valitettavasti aivan sama. Tällainen nonstop tarina. Voin sanoa, että aasian ravintoloita, meillä paljon useammin verrattuna tšekin. Onko sinulla tulosten valtakunnallinen ohjaus toimintaa, joka olisi keskityttävä ainutlaatuisen dining laitoksessa? Valvonta ei ole keskittynyt vain eksoottisia ravintoloita, kuitenkin kaikissa ventures vähentää luokkien. Ja tulokset tähän mennessä minulla ei ole. Voisin kertoa teille, mitä olivat tulokset ensimmäisen puoli.

Suuhygienistit yhteydessä terveyden-ja wellness-ohjausta alueen koko tasavallan ohjaus 22 tuhatta ravintoloita, jotka 780 olivat aasialaisia. Myönnetty sakkoja täydellinen 6,2 miljoonaa kruunua, joka on ainutlaatuinen yritysten osuus on noin 730 tuhatta kruunua, 4 me kiinni ja 139 ostanut terveys-päivä. Mitkä järjestöt ovat kiinni? Se ei ilmoittaa sinulle, eikä pääni en ole varma. Miksi suuhygienistit eivät vapauta erityisiä tarkastusten tulokset, kuin se on tšekin kauppa-arviointi? Se on meidän kömmähdys, että meidän täytyy korjata. Siksi meidän on muutokset laki suojelusta muodostui pääluokka, joka mahdollistaa huomaa erityisesti dining laitoksessa, jossa meillä löytää heikkoja kohtia.

Olimme järkyttyneitä, että kiinan bistro ne ei tarjoilla ruokaa

Olimme järkyttyneitä, että kiinan bistro ne ei tarjoilla ruokaaEnimmäkseen riisi on viileää. Lämpötila-tason ruokaa tarjotaan on vain yksi yksi kaikkein vakavia puutteita törmännyt arviointeja me tyydyttää, sekä ei pelkästään ainutlaatuinen yritykset. Tämä on ongelma, joka on peräisin herra. Novak Prahassa, jonka jälkeen herra. Li Cheb. En näe perus ero välillä tšekin sekä ulkomaisia ravintoloita samaan luokkaan. Oletko kiinalainen ruokaravintola suojella? Voit kuluttaa ilman vaivaa teidän terveys ja hyvinvointi? Yksin kiinalaisia ravintoloita minä todennäköisesti. Kuluttajana, en tutustu, miten ruokailu perustaminen näyttää, missä on epäpuhdas ympäristö, tai toimintaa, en ole menossa sinne.

Tämä on ensimmäinen merkki siitä, että siellä on jotain virheellinen. Ei minua, olen todella ei kysyä, mitä henkilöt puhuvat. Se on totta, että voit pysyä ruokaravintola löydettiin jääkaappi ja pakastin kissan? Myönnän, että minulla ei ole. Kuitenkin riittää minulle poděsila ilmoittaa, että he löysivät sen jonnekin, koko pään karitsan. Alla on tarpeen, yhteistyötä eläinlääkärin palveluja, koska me suuhygienistit erilaista lihaa määrittää voimme.

Mitä kiinalaista ruokaa, olet maistanut?

Mitä kiinalaista ruokaa, olet maistanut

Every little thing alkaen alkupaloja, kuten keväällä rullina, kevät rullina, onko liha tai kasvis, kala mezichod, pekingin ankkaa jälkeen ihana hoitaa, mutta ei todellakaan pidä siitä. Jotain olin jo lähes vastus -on saalis, mutta erottamaton osa kiinalaista ruokaa se kuuluu. * Kiinalainen ruoka on tunnettu valittu mausteinen maku. Kaikki reseptit ovat erittäin aromaattinen, mausteinen, mausteinen – Kiinalaiset haluavat kuluttaa kuin puoli resepti on leikattu chili. Tai inkivääri – rakkaus on paljon parempi ruoansulatusta tarvitset sushia, joka on muuten kotoisin kiinan, ei japanilainen.

Mikä on paljon maustettu kastikkeet, sladkokyselými tai useita erilaisia soija kastikkeet. Täsmälleen miten eri työpaikoilla kokki tšekin tasavallassa sekä kiinalaista ruokaa? Kiinan käyttää keittiössä täysin eri innovaatioita. Aina on avotakka, kuten kaasu, sekä paistinpannu paistinpannut erikokoisia jälkeen mittari. Pata tai vuoka ks. Mitä he tekevät kuin min tuoretta lihaa ja vihanneksia, valmistaa ruokaa vasta juuri ennen tarjoilua. Liha ja kasvikset nekrájejí terä, mutta lihakirvestä, se on yksinkertaisesti jotain muuta täysin.

loading
×